فعاليت های مرتبط

 

فعاليت های ذيل، فعاليت هايي هستند که به نوعي با کارهای انجام شده در موسسه مرتبطند، و توسط افراد ديگر در خارج موسسه انجام شده اند.

 
پايان نامه: يک روش مبتني بر معماري مدل رانه براي مدل سازي يکپارچه سلول هاي چارچوب زکمن
 

 

 پايان نامه: يک روش مبتني بر معماري مدل رانه براي مدل سازي يکپارچه سلول هاي چارچوب زکمن  
 

پايان نامه کارشناسي ارشد رشته مهندسي نرم افزار، دانشگاه آزاد - واحد علوم و تحقيقات - دانشکده فني و مهندسي، 1385

استاد راهنما: آقای دکتر فريدون شمس، نگارنده: سيد شروين استادزاده

چکيده پايان نامه:

معماری سازمانی راه حلی جامع و راهبردی در مدیریت، توسعه و نگهداشت سامانه های اطلاعاتی سازمانی از اواخر دهه 90 میلادی به شدت مورد توجه قرار گرفته است. یک سازمان، مجموع پچیده ای از فرآیندهای فیزیکی و منطقی است که گردش اطلاعات در آن نقش مهمی بر عهده دارد. معماری سازمانی به تنهایی چیزی نیست مگر مجموعه بسیار وسیع و متنوعی از مدل ها و توصیفات، که سازمان و فناوری اطلاعات را آن گونه که برای پشتیبانی از کسب و کار آن سازمان لازم است شرح می دهد.

برای سازماندهی چنین توده انبوهی از مدل ها و توصیفات به یک ساختار منطقی نیاز است. چنین ساختاری را معماری سازمانی می نامند. امروزه، چارچوب های معماری سازمانی زیادی عرضه شده اند، که از بین آنها چارچوب زکمن یک نمونه شاخص محسوب می شود. با این حال، چالش هایی نیز فرا روی استفاده از این چارچوب وجود دارند.

یکی از این چالش ها، نبود مدل های یکپارچه و همگن برای همه سلول های چارچوب است. برای حل این مشکل راه های متفاوتی توسط محققان پیشنهاد شده است. با این حال، راه حل های پیشنهادی نتوانستند به طور کامل سلول های چارچوب زکمن را پوشش دهند. در این پایان نامه سعی شده است یک روش مبتنی بر معماری مدل رانه برای مدل سازی چارچوب زکمن پیشنهاد شود تا علاوه بر پوشش همه سلول های چارچوب زکمن، یکپارچگی این مدل ها نیز حفظ شود.

به منظور بررسی صح مدل های پیشنهادی، راه حل مذکور در یک مطالعه موردی واقعی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از این ارزیابی رضایت بخش بوده است. با این وجود، یک مطالعه موردی تنها یک ارزیابی تولیه در محیط آزمایشی است. برای اثبات درستی این روش نیاز به سال ها بررسی و تحقیق علمی وجود دارد تا مدل های پیشنهادی کاملا مورد پذیرش عمومی قرار گیرند.

پيوند به چم.

 
 

 

 
 

.

 
 

 

 
 

اگر طرح‌، پروژه، نظريه، معمارى‌ يا فعاليتى مرتبط با فعاليت‌هاى ذكر شده در اين سايت به انجام رسانيده ايد يا در حال انجام آن هستيد، در صورت تمايل مى توانيد با معرفى آن به سايت، ارتباط فعاليت (لينك)خود را در قسمت مربوطه درج نماييد.

     
       ______________________________________________________________________________________________
هرگونه نقل قول و استفاده از مطالب و مستندات اين سايت تنها با ذكر مرجع مجاز مي‌باشد.
نظرات و پيشنهادات خود را به آدرس info@irit.ir ارسال نماييد.
موسسه مطالعات راهبردى فن‌آورى اطلاعات، 1387